Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Басейн каркасний круглий Intex 28212  швидко встановлюється на відповідному гладкому майданчику. Для цього знадобиться вирівняна поверхня ґрунту, бажана підсипка піску або попередня спеціальна підготовка ґрунту.

Басейн виготовлений з особливого ПВХ, що має шар скловолоконної сітки та 2 шари ПВХ. Цей матеріал виготовлений за допомогою передової технології Super-Tough, що істотно підвищує міцність.
Каркас басейну, виготовлений з оцинкованих міцних труб, захищений від іржі та розрахований на досить високі навантаження.

Днище забезпечене зливним зручним клапаном. До нього можливе приєднання шланга, що відводить воду в потрібне місце.

Басейн не укомплектований спеціальною підстилкою під днище та тентом-кришкою, які рекомендуємо придбати для більш якісного використання басейну. 

Картриджний насос-фільтр для циркуляційного очищення води, продуктивністю 2006 л/год, картридж - тип A.

Басейн не оснащений скіммером - системою поверхневого збору води на фільтрацію. 

Основною сприятливою відмінністю басейнів METAL FRAME Pool від наливних басейнів Easy Set є підвищена довговічність. Адже "каркасники" стійкіші, у їх конструкції відсутні надувні елементи, які зменшують термін служби всього басейну. Так само, при однаковому внутрішньому діаметрі, наповнюваний об'єм води у наливних басейнів значно більше за рахунок боків, що випирають, а це означає, що витрати на очищення води теж суттєво різні.
Басейн (Intex 28212) швидко встановлюється на відповідному гладкому майданчику. Для цього знадобиться вирівняна поверхня ґрунту, бажана підсипка піску або попередня спеціальна підготовка ґрунту.

 

Характеристики 

Діаметр 366 см
Висота 76 см
Інформація Діаметр 366 x Висота 76см
Вага 28 кг
Гарантія не передбачено
Каркас оцинковані сталеві труби
Матеріал тришаровий ПВХ: два шари ПВХ та шар скловолоконної сітки
Насос-фільтр картриджний 2006 л/година
Об'єм води 6503 л
Виробник Intex
Розмір упаковки 50x28x87 см
Серія Metal Frame Pool
Зливний клапан є
Країна - виробник Китай
Упаковка картонна коробка
Форма Круглий
Колір синій


 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вага (кг) 28
Об'єм (л) 6503
Діаметр (см) 366
Фільтр Картриджний
Форма Кругла
Колір Синій
Висота 76

Каркасний круглий басейн + фільтр (366х76см, 6503 л) Intex 28212 Синій

В наявності
Артикул: MR 28212
5 873 грн
7 430 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

  Адресне доставленя  курьером «Новая пошти».

 Самовывоз с отправкой  « Новой почты » по Украине. 

Стоимость доставки оплачивается отдельно по тарифам перевозчика.

  Сообщение платежа «Новая Почта».

  Готовлю при удалении.

 Онлайн оплата - LiqPay.

 

Компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

 

Строки повернення і обміну

  • Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

  • Зворотна доставка товарів здійснюється за домовленістю.

 

Умови повернення для товарів належної якості

Обов'язковою умовою обміну та повернення є те, що товар не був у використанні і має всі супровідні документи, які підтверджують купівлю.

 

Процедура повернення товару належної якості:

- зателефонуйте за телефоном 0800332312 або +380630332312, і повідомте про намір повернути або обміняти оплачений товар;

- надішліть нам товар перевізником “Нова Пошта” за адресою м. Київ, Харківське шосе, 175;

- зателефонуйте за номером 0800332312 або +380630332312 і повідомте менеджеру номер декларації надісланої посилки та номер банківської картки, на яку потрібно зробити повернення коштів;

- після отримання товару та перевірки вмісту посилки на відповідність умовам повернення, протягом 7 робочих днів, ми повернемо вам кошти на банківську картку або відправляємо інший товар.

 

Умови повернення товарів неналежної якості:

У випадках, коли товар прибув неналежної якості, на пункт видачі, споживачеві необхідно скласти акт пошкодження в присутності представника служби доставки та повідомити менеджера нашої компанії для подальшої комунікації щодо вирішення питання. Якщо ви виявили брак або інший недолік під час експлуатації товару, зверніться в магазин протягом гарантійного терміну (14 днів з моменту покупки).

 

Процедура повернення товару неналежної якості:

- зателефонуйте за телефоном 0800332312 або +380630332312, і повідомте про намір повернути або обміняти оплачений товар;

- надішліть нам товар перевізником “Нова Пошта”;

- зателефонуйте 0800332312 або +380630332312 і повідомте менеджеру номер декларації надісланої посилки та номер банківської картки, на яку потрібно зробити повернення коштів;

- після отримання товару та перевірки вмісту посилки на відповідність умовам повернення, протягом 14 робочих днів, ми повернемо вам кошти на банківську картку або відправляємо інший товар.

 

Зворотна доставка товарів належної якості здійснюється за рахунок покупця.

Зворотна доставка товарів неналежної якості здійснюється за рахунок продавця.

 

Згідно із Законом «Про захист прав споживачів», компанія може відмовити споживачеві в обміні та поверненні товарів належної якості, якщо вони відносяться до категорій, що зазначені у чинному Переліку непродовольчих товарів належної якості, не підлягають поверненню та обміну.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.